Bezwaar en Beroep | Digitale werkwijze

Door middel van een zéér efficiënte en praktische werkwijze levert “Bezwaar en Beroep” een hoge kwaliteit aan diensten tegen een vrij gunstig tarief. Een en ander werkt in de praktijk als volgt.

Contact opnemen

Onder het tabblad “Contact” treft u een formulier aan waarin u uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer alsmede een korte omschrijving van uw probleem of zaak kunt invullen. U heeft bijvoorbeeld bezwaar tegen een verleende (omgevings)vergunning van uw buren, een last onder dwangsom is jegens u aangezegd of opgelegd, een door u aangevraagde (omgeving)vergunning is geweigerd, een privaatrechtelijk conflict met de huurder of verhuurder, enzovoort.

Plan van aanpak “Bezwaar en Beroep”

Na ontvangst van het formulier wordt binnen 24 uur per telefonisch of per e-mail contact met u opgenomen. Tijdens dat contact wordt de zaak met u besproken. Indien u naar aanleiding van het contact gebruik wilt maken van de juridische diensten van “Bezwaar en Beroep”, wordt een plan van aanpak voorgelegd. Vervolgens wordt u per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden over de voortgang van uw zaak.